Mijn 4M menu

Log in

Log in

Nico Schneider

Psychologiepraktijk, Eerstelijnspraktijk voor hulpverlening en diagnostiek

Vanuit mijn praktijk bied ik hulp aan iedereen die moeites ervaren in zijn/haar leven. In mijn dagelijkse werk probeer ik mijn ervaringen te integreren met mijn geleerde en specifieke theoretische achtergronden. Dit stel ik dan in dienst van jouw, als client. Door op een systematische manier te gaan samenwerken en vooral door een persoonlijke benadering komt een veranderingsproces vrijwel direct op gang. Altijd met als doel een gunstige invloed te hebben op jouw en de omgeving waarin je je beweegt. Als gz-psycholoog ben ik een generalist. Anders gezegd, heb ik een brede kennis op het gebied van de geestelijke gezondheid van mensen en hun gedrag.

Ik deel de missie van de 4e Musketier: inspiratie voor ieder mannenhart in dienen van God, Gezin, Gemeente en staan voor Gerechtigheid wereldwijd. Aan deze missie bouw ik graag mee.

God heeft G-kracht in hart en handen gegeven. Samen met collega en vriend Bert Reinds helpen wij graag vaders te realiseren dat hun betrokkenheid invloed heeft op het leven van hun kinderen. Wij geloven dat er dan sprake zal zijn van minder slachtoffers van ongewenst, manipulatief consumptieve seks, minder straatproblematiek, minder criminaliteit en minder psychische problemen. Jongeren hebben dan meer perspectief op de arbeidsmarkt en groeien op tot verantwoordelijke en standvastige volwassenen.

Adres

  • kerkweg 2a
  • 8193 KK Vorchten
  • Nederland

Contact

  • 06-42709960
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nico Schneider
Nico Schneider

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle