Mijn 4M menu

Log in

Log in

Leadership challenge

LEIDERSCHAP VANUIT DE AARTSVADERS

3 november - 7 november 2022 | route noord

Leadership challenge Israël echtparen

  

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

 20 kilometer

 Beginner

4 dagen

   icoon omruilgarantie    Omruilgarantie

 

Veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

De 4M Leadership Challenge voor echtparen neemt je mee op een intieme verdiepingsreis door het land van de Bijbel. Het gebied dient als decor voor trainingssessies die je helpen dichter naar elkaar, je zelf en God toe te groeien. Wij richten ons op stukjes Israël die je tijdens een gewone toeristenreis niet vanzelfsprekend aan doet. We verkennen verborgen stukjes van het Beloofde Land en verbinden die vanuit de Bijbel aan onze levens van nu. Daardoor ontstaat een geweldige veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Deze reis is bedoeld voor echtparen. Het is echter geen huwelijks-counselingsreis. Sommigen opdrachten zijn individueel gericht, andere op je relatie als stel en in weer andere sessies deel je als meerdere stellen over bepaalde thema’s met elkaar je hart en gedachten. De deelnemers zijn overwegend ondernemers en/of leiders. Veel van de sessies hebben dan ook als insteek de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. De LC Israël is een intense reis van vijf dagen, waarin je afstand neemt van je dagelijkse zorgen en beslommeringen en in verbinding met God en je geliefde kunt reflecteren op de manier waarop je je leven wilt inrichten.
Tijdens deze reis zal de woestijn van Judea een bijzondere rol spelen. Deze woestijn vormt het decor van de verzoeking van Jezus door de duivel. Ook wij zullen ons verdiepen in de thematiek van de grote verzoekingen in het leven van een leider – welke invloed dat op ons kan hebben en hoe we daar op een goede manier mee om kunnen gaan. De tocht door de woestijn helpt je om te onthaasten en onthechten aan zaken die van ondergeschikt belang zijn. De woestijn nodigt je uit om te komen tot de kern van je bestaan. Naast Jeruzalem zullen we ook het uiterste noorden van Israël tijdens deze reis aan doen – daar waar aan de voet van de berg Hermon de Jordaan ontspringt en sinds mensenheugenis een strijd woedt tussen het goede en het kwade. Op deze iconische locatie zullen we nadenken over de impact die ons leven kan hebben op anderen en hoe we onze koers daar op af kunnen stemmen. Naast de woestijn van Judea en het uiterste noorden zullen we meer bijzondere plekken aandoen. Op elke plek zal Henk Stoorvogel of één van de trainers de geschiedenis van de plek verbinden aan verhalen uit de Bijbel, om dat vervolgens toe te passen op onze levens en leiderschap. Het zijn ingrediënten voor een onvergetelijke reis die diepe indruk op jou en je partner zal maken.

Paklijst LC Israël

Voor de LC naar Israël geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

LC Israël

thema's

- DE VERLEIDINGEN VAN DE LEIDER
- DE KRACHT VAN SAMEN LEIDEN
- SAMEN GAAN VOOR HET GOEDE
- VRIENDSCHAP VOOR HEM EN VOOR HAAR
€1.599 p.p. | 3 november - 7 november 2022

Leadership Challenge Israël echtparen 2022

Deze kosten zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Tel Aviv. Het ticket naar Tel Aviv boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.

Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Trainer

Henk Stoorvogel

Oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in binnen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder KLINK - Spreken met Impact en Leiderschap vanuit de Oorsprong. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen.

Trainer

Janny Budding

Consultant, trainer en coach bij Xpand, bestuurslid van 4M, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Aanmelden Leadership Challenge Israël echtparen 3-7 november 2022 | route noord

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies jouw kledingmaat voor de rode Musketier polo die je krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies de kledingmaat voor de rode Musketier polo die je partner krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

ICE contactpersoon

In geval van nood tijdens een LC moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.
Ongeldige invoer
Vul alleen de 10 cijfers in

Factuuradres

De prijs van 1.599 euro p.p. is vrijgesteld van BTW en exclusief je vliegticket. Je ontvangt voor de inschrijving een factuur. Geef aan waar de factuur naartoe moet worden gestuurd.


Maak een keuze
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Privacy statement

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

OMRUILGARANTIE

We kijken er naar uit om er samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:

1. We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
2. Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2022/2023;
3. Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher. Deze is vrij te besteden voor LIFE/Muskathlon/4M

Coronamaatregelen

Voor ieder land gelden specifieke maatregelen. Als LIFE volgen we de - op dat moment - geldende maatregelen. Specifieke informatie voor Israël kan je hier vinden:

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/israel/reizen/reisadvies

Annuleren

Mocht je de reis zelf (moeten) annuleren, houd dan rekening met het annuleringsbeleid van 4M/LIFE:
- Een bedrag van 250 euro betaal je altijd.
- Zelfgemaakte kosten voor het vliegticket zijn voor eigen rekening.
- Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.

Inschrijfgeld

De prijs voor deelname aan de LC Israël echtparen is € 1599,- p.p. en exclusief ticket.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Ongeldige invoer
We sturen je direct na aanmelding door naar jouw bank om via de betaling te kunnen voldoen.
EUR 0,00

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle