Mijn 4M menu

Log in

Log in

Leadership challenge Vlieland

Leiderschap vanuit de oergeschiedenis

16-18 september 2022

Leadership challenge

 

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

 10 kilometer

 Beginner

3 dagen

   icoon omruilgarantie    Omruilgarantie

 


leiderschap vanuit de oergeschiedenis

Unieke driedaagse leiderschapstraining in een adembenemende setting

Als ondernemer of leidinggevende in een bedrijf, kerk of organisatie sta je voor grote uitdagingen. Niet alleen is het cruciaal dat je goed leiding geeft aan jezelf, ook draag je de verantwoordelijkheid voor teams, mensen en de toekomst van een organisatie. Daarom is een programma van topkwaliteit opgesteld, waarmee jij als leider naar een hoger niveau van leidinggeven wordt getild.

Inhoud
Henk Stoorvogel verdiepte zich in de Joods-Christelijke wortels van het denken over leiderschap en schreef het boek: Leiderschap vanuit de Oorsprong. Op basis van dit boek is een driedaags trainingsprogramma ontwikkeld, gefundeerd op ‘de vier oerverhalen’, de eerste vier uit de Bijbel. Uit deze kostbare verhalen destilleren we de meest fundamentele visie op mens-zijn, wat vervolgens de basis vormt van de training. De volgende thema’s worden behandeld: 

 • Koninklijk Ondernemen
 • Bezield leidinggeven vanuit de Bron
 • Diepe Drijfveren 
 • Leidinggeven in het Licht 

Maatwerk
Dit programma gaat niet over jouw leiderschap skills, maar over jouw ontwikkeling als leider. Je leert als leider om te schakelen tussen de verschillende visies op de werkelijkheid en een overkoepelende visie vorm te geven, waarmee jij jouw organisatie, en de mensen die jou zijn toevertrouwd, verder brengt. We gaan aan de slag met de diepe missie die jou als leider drijft. Je zult jouw grenzen niet persé verleggen, maar definiëren, zodat er een duidelijk en authentiek kader ontstaat waarin jij je als leider kunt ontwikkelen. Aan het einde van dit unieke programma heb je een transformatie meegemaakt in je denken, kun je meer verantwoordelijkheid dragen en hogere doelen stellen. 

Merkbare verandering
En dat doe je niet alleen. In een team met andere deelnemers en in samenwerking met een special coachingsteam dat Henk heeft geformeerd, reflecteer je op jouw mens-zijn, situatie en organisatie. Je gaat meteen aan de slag. Zo keer je terug naar huis met inzichten die je helpen om succesvol leiding te geven aan de mensen thuis, in jouw bedrijf, kerk of organisatie.

Locatie: Vlieland
Het mystieke waddeneiland Vlieland, een werelderfgoed locatie, is de plek waar deze Leadership Challenge wordt gehouden. Vanaf het moment op de boot ben je echt even weg, ben je letterlijk en figuurlijk los van de vaste wal.

Deze training is voor jou als

 • Je een weekend lang dedicated wilt investeren in je leiderschap
 • Je als leider naar een hoger niveau van leidinggeven wilt ontwikkelen
 • Je wilt investeren in het Bijbelse fundament van jouw leiderschap
 • Je in drie dagen een beslissende stap in jouw leiderschapsontwikkeling wilt zetten

Opzet

 • In drie dagen tijd (16-18 september) doorloop je een intensief trainingsprogramma op Vlieland. Alle deelnemers worden ondergebracht in teams van 6-8 personen. Met dit team doorloop je het programma. Er zijn drie soorten teams mogelijk:
 • Teams bestaande uit mannelijke ondernemers en leiders.
 • Teams bestaande uit vrouwelijke ondernemers en leiders.
 • Bestaande leiderschapsteams van organisaties, kerken of bedrijven (deze teams kunnen ook gemixt zijn)

De Leadership Challenge is geen fysieke uitputtingsslag en daarmee niet te vergelijken met een karakterweekend. Wel vind het programma vrijwel in het geheel in de buitenlucht plaats en kennen de verschillende sessies fysieke verwerkingsvormen. Je wandelt en fietst verschillende keren, maar alleen met een dagrugzak. De nadruk ligt op de trainingssessies en de kwaliteit van het trainingsprogramma.

Wat je kunt verwachten

 • In kleine teams doorloop je het trainingsprogramma - uiteraard corona-proof en binnen de dan geldende maatregelen.
 • Elk team krijgt een coach, die zowel het groepsproces begeleidt, als beschikbaar is voor persoonlijke sparring en advies.
 • Elke dag is opgebouwd rondom de trainingssessies, waarbij onderwijs, training, reflectie en verwerking centraal staan.  

Wat je ontvangt

 • Leiderschapsonderwijs van Henk Stoorvogel.
 • Het boek: Leiderschap vanuit de Oorsprong.
 • De studiepager: Ondernemen vanuit de Oorsprong.
 • Persoonlijke begeleiding door een coach.

Praktische informatie
Kosten: De Leadership Challenge kost €995,- euro per persoon (ex BTW). Wanneer je met meer dan vijf personen uit één organisatie deelneemt geldt er een korting van 10%. De kosten worden bij aanmelding gefactureerd. De training is volledig verzorgd voor de duur van de drie dagen, vanaf aankomst in Harlingen op vrijdag, tot vertrek in Harlingen op zondag. Er wordt overnacht op een camping.

Tijden: We vertrekken vrijdag 16 september om 8:00 uur vanaf de haven in Harlingen. Zorg dat je voor die tijd je auto geparkeerd hebt en op tijd bent, want je weet: de boot wacht niet. De grootste parkeerplaats ligt op 5 minuten lopen van de haven. We zijn zondag 18 september om 18:00 uur weer in de Haven van Harlingen.

Paklijst LC Vlieland

Voor de LC naar Vlieland geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

thema's

 • - Koninklijk ondernemen
 • - Bezield leidinggeven
 • - Diepe Drijfveren
 • - Leidinggeven in het Licht
€995,- p.p. | 16-18 september 2022

Leadership Challenge Vlieland

Deze kosten zijn exclusief 21% BTW.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Trainer

Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in binnen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder KLINK - Spreken met Impact en Leiderschap vanuit de Oorsprong. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen.


Aanmelden Leadership Challenge Vlieland 16-18 september 2022

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies jouw kledingmaat voor de rode Musketier polo die je krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

ICE contactpersoon

In geval van nood tijdens een LC moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.
Ongeldige invoer
Vul alleen de 10 cijfers in

Factuuradres

De prijs van de LC Vlieland is €995,- euro p.p. exclusief BTW. De prijs inclusief BTW bedraagt €1203,95. Je ontvangt hiervoor een factuur. Geef aan waar de factuur naartoe moet worden gestuurd.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.


Maak een keuze
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Privacy statement

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Omruilgarantie

We kijken er naar uit om er samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:

1. We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
2. Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2022/2023;
3. Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher. Deze is vrij te besteden voor LIFE/Muskathlon/4M

Annuleren

Mocht je de reis zelf (moeten) annuleren, houd dan rekening met het annuleringsbeleid van 4M/LIFE:
- Een bedrag van 250 euro betaal je altijd.
- Zelfgemaakte kosten voor het vliegticket zijn voor eigen rekening.
- Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.

Inschrijfgeld

De prijs voor deelname aan de LC Vlieland is € 995,- exclusief BTW. De prijs inclusief BTW bedraagt €1203,95.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Ongeldige invoer
We sturen je direct na aanmelding door naar jouw bank om via de betaling te kunnen voldoen.
Ongeldige invoer
EUR 0,00

Coronamaatregelen

Tijdens het weekend volgen we de op dat moment geldende overheidsmaatregelen omtrent Covid-19.

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle