Mijn 4M menu

Log in

Log in

Leadership challenge Kreta

Bezield leidinggeven

13 mei - 16 mei 2022

Leadership challenge Kreta

 

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

icoontje +/- 25 graden

 10 kilometer

 Beginner

4 dagen

   icoon omruilgarantie    Omruilgarantie

 

BEZIELD LEIDINGGEVEN

Verlang jij ernaar:

  • Jouw persoonlijke leiderschap te boosten?
  • Te leren hoe jij vanuit een gezonde drive duurzaam kunt presteren?
  • Jezelf beter te leren kennen, zodat je scherper kunt koersen op jouw toekomst?

Dan is deze Leadership Challenge voor jou!

Tijdens de LC Kreta ga je diepgaand aan de slag met zelfbewustzijn, zelfexpressie en zelfbeheersing: drie basisvaardigheden van iedere leider. Vanuit het eerste boek van de Bijbel, Genesis, duiken we in de geschiedenis van de aartsvaders en nemen Henk Stoorvogel en Wouter de Vos je vanuit het boek ‘Leiderschap vanuit de Oorsprong’ mee naar doorbraken in je persoonlijke ontwikkeling.

In een kleine groep ondernemers trek je 4 dagen op. We maken een mooie, maar niet te zware, tocht door de schitterende natuur van Kreta en er is veel tijd voor reflectie, delen, gebed en plezier. We sluiten af met een middag discover scuba diving (introductieduik of snorkelen).

Deze LC is er voor mannen en vrouwen. We zullen deels samen optrekken, maar het grootste deel van het programma zullen de groepen gescheiden doorbrengen.

LC Kreta

thema's

- HET AANGAAN VAN DE REIS: DUURZAAM PRESTEREN VANUIT EEN GEZONDE DRIVE
- DE KUNST VAN HET VREDESTICHTEN: LEIDINGGEVEN EN ONDERNEMEN VANUIT EEN GEZONDE BALANS EN EFFECTIEVE COMMUNICATIE
- REIZEN NAAR HET LICHT: JE INNERLIJKE KOMPAS AANSCHERPEN, ZOAT JE AAN DE WIND KUNT ZEILEN RICHTING JE TOEKOMST
13 mei - 16 mei 2022

Leadership Challenge Kreta

De kosten van de LC Kreta zijn €1499,- per persoon exclusief BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Kreta. Het ticket naar Kreta boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken. Tickets bedragen ca. € 150,- tot € 300,- (afhankelijk van aanbieder en bagage)

Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Trainer

Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in binnen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder KLINK - Spreken met Impact en Leiderschap vanuit de Oorsprong. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen. Henk is getrouwd met Ruth en samen hebben ze vier kinderen.

Trainer

Wouter de Vos

Wouter is algemeen directeur van 4M Nederland en actief als spreker en inspirator. Ondernemen en leidinggeven zit hem in het bloed. Op zijn 15e richtte hij een evenementenorganisatie op en van zijn 19e tot 23e runde hij een softwareonderneming. In dezelfde periode was hij werkzaam bij Athletes in Action, waar hij in 2015 directeur werd. Hij gaf les bij verschillende leiderschapstrajecten en is betrokken bij leidersteams binnen een wijdverspreid Europees netwerk. In januari 2018 maakt hij de overstap naar 4M, waar hij verantwoordelijk werd voor strategie en later in het jaar voor alle bewegingsteams binnen 4M Nederland (4M, Muskathlon, Arise, LIFE). 

Voor Wouter is leiderschap een manier van leven die wordt gedefinieerd door een uitspraak van Bill George: “Leadership is not about followership. It is about empowering others to step up and lead.”

Wouter is getrouwd met Nadine en samen hebben ze drie kinderen.

Aanmelden Leadership Challenge Kreta 13-16 mei 2022

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies jouw kledingmaat voor de rode Musketier polo die je krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

ICE contactpersoon

In geval van nood tijdens een LC moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.
Ongeldige invoer
Vul alleen de 10 cijfers in

Factuuradres

De prijs van € 1.499,- euro p.p. is exclusief BTW en exclusief je vliegticket (die boek je zelf). Je ontvangt voor de inschrijving een factuur. Geef aan waar de factuur naartoe moet worden gestuurd.


Maak een keuze
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Privacy statement

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Omruilgarantie

We kijken er naar uit om er samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:

1. We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
2. Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2022/2023;
3. Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding

Annuleren

Mocht je de reis zelf (moeten) annuleren, houd dan rekening met het annuleringsbeleid van 4M/LIFE:
- Een bedrag van 250 euro betaal je altijd.
- Zelfgemaakte kosten voor het vliegticket zijn voor eigen rekening.
- Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.

Inschrijfgeld

De prijs voor deelname aan de LC Kreta is € 1499,- exclusief € 210,- BTW. je de volledige factuur.

Ongeldige invoer

We sturen je direct na aanmelding door naar jouw bank om de betaling te kunnen voldoen.

Ongeldige invoer
EUR 0,00

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle