Mijn 4M menu

Log in

Log in

Leadership challenge Israël

Ondernemen vanuit de bron

24-28 november 2022 | route zuid

Leadership challenge

 

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

 20 kilometer

 Beginner

4 dagen

   icoon omruilgarantie    Omruilgarantie

 

Ondernemen vanuit de bron

Een onvergetelijke reis door Israël en de evangeliën die jouw blik om te ondernemen met Jezus in je bedrijf en carrière voorgoed zal veranderen. High-impact training in leiderschap en ondernemerschap in het land van de Bijbel rondom het thema: Ondernemen vanuit de bron. We laten ons tijdens de reis inspireren door Psalm 1 waar vrucht dragen, laten bloeien en staan als een boom centraal staan. De ultieme Israël-beleving in vijf dagen voor professionals, ondernemers en leiders.

Met een kleine groep doorkruis je Israël van zuid naar noord in vijf dagen. Tijdens deze reis ontvang je high-impact training in ondernemerschap en leiderschap én is er veel gelegenheid tot gezamenlijke reflectie op de manier waarop je in het leven, je carrière en je bedrijf staat. Dit alles op basis van het onderwijs van Jezus in de evangeliën, waardoor je samen met andere professionals een intense, geestelijke reis maakt. Wat deze reis uniek maakt is dat je dit onderwijs ontvangt in de setting en op de locatie waar de Bijbelverhalen hebben plaatsgevonden.

Programma
Het programma start met een trekking en overnachting in de Negev-woestijn. Vanuit de woestijn reis je naar de Dode Zee. Na een overnachting beklim je de volgende ochtend de Massada. De volgende dag breng je door in Jeruzalem, met o.a. een bezoek aan de hof van Getsemane, de Klaagmuur en de Graftuin. In Jeruzalem verblijf je op een locatie met indrukwekkend uitzicht over de stad. Vanuit Jeruzalem reizen we met elkaar naar het noorden, waar we via de Jesus-trail van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea lopen. Deze route werd vroeger ook gebruikt door Jezus en zijn discipelen. De laatste nacht breng je door in Galilea, waarna we de volgende dag terugreizen naar Tel Aviv en Nederland.

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carrière en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

Paklijst LC Israël

Voor de LC naar Israël geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

LC Israël

thema's

- ONDERNEMEN HOEF JE NIET ALLEEN TE DOEN
- JEZUS VISIE OP LEIDERSCHAP
- HET RITME VAN LEIDERS
- DE DONKERE NACHT VAN DE ZIEL
- ONDERNEMEN EN LEIDERSCHAP MET IMPACT
- GEVOED WORDEN EN ANDEREN INSPIREREN
- JE DROOM LEVEN EN JE VERLANGEN UITSPREKEN
- WELKE PRIJS BETAAL JIJ VOOR JOUW CARRIÉRE OF ONDERNEMING?
€1.599 p.p. | 24-28 november 2022

Leadership Challenge Israël

Deze kosten zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Tel Aviv. Het ticket naar Tel Aviv boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.

Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Trainer

Alexander Visser

Ondernemer en coach. Vastgoedontwikkelaar in Rotterdam. Oud-eigenaar van Alexport, im-en export in de AGF. Getrouwd met Marieke en vader van vijf kinderen.

Trainer

Jan van Goch

Coach van ondernemers en professionals. Vader van 3 dochters en een zoon. Mede oprichter en voormalig eigenaar van software bedrijf Connexys – Bullhorn, Partner bij Growtivity: software voor Healthcare.

Trainer

Benne van Leeuwen

Advocaat en oprichter van VLDW advocaten met als specialisme ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en insolventierecht. Tevens arbiter en mediator. Vader van 2 dochters.

Trainer

Theo van den Heuvel

Theo woont in Groningen en is voorganger van de Stadskerk, vader van vier kinderen, schrijver en inspirator.

Meld je hier aan voor de LC Israel 24-28 november 2022 | mannen route zuid

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

/ / Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Je moet een bijlage uploaden (.pdf / .jpg / .png)

Kies jouw kledingmaat voor de rode Musketier polo die je krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer

Medische informatie

Vul hier je medische gegevens in welke noodzakelijk zijn om voor ons te weten. Indien nodig nemen wij contact met je op. Let op: je bent zelf verantwoordelijk, volg hierin de adviezen van je behandelaar op.
Ongeldige invoer

Voedsel allergieën

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


ICE contactpersoon

In geval van nood tijdens een LC moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.
Ongeldige invoer

Vul alleen de 10 cijfers in

Factuuradres

De prijs van €1.599,- euro is vrijgesteld van BTW en exclusief je vliegticket. Je ontvangt voor de inschrijving een factuur. Geef aan waar de factuur naartoe moet worden gestuurd.

Maak een keuze

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Privacy statement

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Omruilgarantie

We kijken er naar uit om er samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:

1. We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
2. Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2022/2023;
3. Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher. Deze is vrij te besteden voor LIFE/Muskathlon/4M

Coronamaatregelen

Voor ieder land gelden specifieke maatregelen. Als LIFE volgen we de - op dat moment - geldende maatregelen. Specifieke informatie voor Israël kan je hier vinden:

https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/israel/reizen/reisadvies

Annuleren

Mocht je de reis zelf (moeten) annuleren, houd dan rekening met het annuleringsbeleid van 4M/LIFE:
- Een bedrag van 250 euro betaal je altijd.
- Zelfgemaakte kosten voor het vliegticket zijn voor eigen rekening.
- Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.

 

 

Inschrijfgeld

De prijs voor deelname aan de LC Israël bedraag €1599,- p.p. exclusief het vliegticket.

Bij de inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,- te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Ongeldige invoer

We sturen je direct na aanmelding door naar jouw bank om de betaling te kunnen voldoen.

EUR 0,00

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle