Mijn 4M menu

Log in

Log in

  • Start
  • Leadership Sessions

LIFE Leadership Sessions

Wat zijn het spannende tijden voor ons als ménsen, vaders en moeders, maar zeker ook voor jullie als ondernemers. Veel ondervinden nu al de onmiddellijke gevolgen van het corona-virus. Voor anderen zullen de gevolgen wellicht later dit jaar voelbaar worden. 


Velen van jullie hebben je zorgen al met ons gedeeld – en jullie verhalen ráken ons. Juist in deze tijd willen we jullie bijstaan, inspireren en steunen. We hebben als LIFE-team daarom de koppen bij elkaar gestoken en besloten de Leadership sessions te lanceren: korte inspiratiesessies op video, met een begeleidende mail, waarbij we jullie het beste vanuit het Woord en leiderschapsliteratuur willen geven om goed door deze periode heen te komen. Het thema van de LIFE Leadership Sessions deze maanden is: Leiderschap in tijden van crisis. Hoe kun je in deze tijd goed leiding geven aan je bedrijf? Hoe kun je koers houden? Welke raadgevingen vanuit Gods Woord kunnen jou sterken om het juiste te doen en leiding te geven vanuit waarden en niet uit paniek?

 

 

Wat kun je verwachten?

De LIFE Leadership Sessions is een uitgebreide serie inspirerende video's waarin je door leiders als Henk Stoorvogel, Theo van den Heuvel, Willem Rietberg, Wouter de Vos, Jan van Goch e.a. wordt toegerust als leider. Benieuwd? Schrijf je gratis in!

 

#de4emusketier #4LIFE #leadershipsessions #leiderschap #crisis

 

 

.

 

 

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle